OVER DP-ACADEMY

Karen Sarasin & Julie Van den Berghe stellen zich met trots als bezieler en trainers van DP-Academy voor! Ontstaan uit passie voor natuurlijke schoonheid!

Na vele vragen om opleiding te geven is het eindelijk zo ver! Samen hebben Karen & Julie reeds 15 jaar ervaring in de sector. Ze zijn bij de beste Masters in de leer geweest. Hierdoor hebben Karen & Julie hun eigen technieken ontworpen.

Via DP-Academy kunnen we op ons beurt onze kennis en ervaring delen met onze studenten!

We garanderen een high quality Dermatopigmentatie training. Welke u de meest verbluffende resultaten zullen geven! En uiteraard super tevreden klanten! Wij trainen niet enkel de skills maar willen er als trainer ook voor zorgen dat jullie voldoende zelfvertrouwen hebben om procedure’s uit te voeren en zoiets vraagt uiteraard tijd Wij zijn er voor jullie om jullie te begeleiden in dit proces.

VOOR WIE

Je bent schoonheidsspecialiste en wenst je bij te scholen in de wereld van Semi-Permanente make up?

Bij DP-Academy ben je aan het juiste adres. Wij geven niet enkel opleiding maar hebben ook een eigen praktijk. Dagelijks staan we in voor meerdere Dermatopigmentatie behandelingen.

U volgt bij ons een traject naar keuze. Maar kan enkel verder gaan naar de “next level” wanneer u geslaagd bent voor het examen. Wanneer u alle trajecten doorlopen hebt alsook de examens met onderscheiding heeft afgelegd. Dan kan u ons team versterken. Wij beiden u niet enkel een opleiding aan maar ook een potentiële werkplaats. Wij zijn een groeiend bedrijf en steeds opzoek naar nieuw talent.

Ons programma bestaat uit practical teaching met maximaal 6 cursisten per opleiding.

  • Je krijgt de mogelijkheid om stage te volgen op jouw gewenste dagen zodat je kan mee volgen in de echte praktijk.
  • Onze cursussen worden ondersteund door de KMO portefeuille
  • We voorzien een uitgebreide syllabus waarin zowel theorie als praktijk aan bod komen.
  • Uiteraard ligt bij ons de focus op de praktijk!

Elke opleiding bestaat uit een drie niveau’s

  • Brons opleiding voor de beginner
  • Silver opleiding voor de half gevorderde
  • Gold opleiding voor de gevorderde

TRAINERS

DP-Academy trainer Karen

Karen Sarasin

Karen is verpleegkundige van opleiding. Haar specialiteit is reconstructief werk. Ze gaat steeds zeer precies en fijn te werk.

Dankzij meer dan 10 jaar ervaring in permanente make-up, is ze dé specialist ivm face shape, eye shape en hoe deze te optimaliseren met de juiste technieken en Shaping. Enkel dankzij perfecte outlines en complexe shadings krijg je verbluffende natuurlijke resultaten. Hierdoor is de ze ideale trainer voor oa microblading.

Dagelijks voert ze behandelingen uit in haar eigen praktijk zoals microblading, shading en Lip technieken.

DP-Academy trainer Julie

Julie Vandenberghe

Julie is de shading specialiste herself . Ze houdt van kleurcombinaties en shaduw technieken.

Ze heeft ondertussen meer dan 15 jaar ervaring in semi-permanente make-up. Dankzij haar gevorderde technieken bekomt ze “stunning” resultaten. Complexe shading en outlines zijn haar 2de natuur.

Julie is gespecialiseerd in Eye-Liners: en is de ideale trainer van Bambi Liners tot Shading Eye-Liners. Dagelijks voert ze eye-liner behandelingen uit in de praktijk.

DP-Academy trainer Caroline

Carolien Maes

Caroline is medisch schoonheidsspecialiste met een diploma Oncologisch huidtherapeut. Ze is gespecialiseerd in pigmentatie technieken voor kankerpatiënten, esthetische en medische micropigmentatie (zowel machinaal als manuele technieken)

Reeds 5 jaar voert Carolien dagdagelijks PMU behandelingen uit.

DP-Academy team
DP-Academy quote